Tjänster

 • Kök, Badrum & förvaring

  Inom kök, badrum och förvaring hjälper vi dig med allt från rådgivning och planering till materialval. Våra köksarkitekter arbetar nära dig under hela processen för att säkerställa att resultatet leva upp till er dröm och behov.

  Under processen får du som kund fina CAD-ritning på ditt blivande kök där du får en bra uppfattning om det kommande resultatet. När vi hittat ett utförande som passar era behov får ni en kostnadsfri offerten, och den är ej bindande. På offerten uppger vi alltid hur länge den är giltig.

  Vi hjälper till att förmedla kontaktuppgifter till snickare vi vet kan montera våra produkter. Ordnar du egen snickare är vi självklar med under hela processen och erbjuder genomgång av ritning och montering.

  Vi vänder oss till privatpersoner och företag


 • Rådgivning

  Rådgivning som en tjänst innebär att vi stöder dig i ditt projekt och tar dig framåt mot ditt mål. Att rådge våra kunder är en självklarhet för oss, en rådgivning kan variera från snabba svar via telefon till personliga besök i vår butik eller till och med hembesök där vi noggrant utvärderar dina förutsättningar och gemensamt arbetar fram den optimala lösningen för ditt behov. Vi är här för att göra ditt projekt smidigt och väl genomfört.

 • Installation av Braskamin

  Vi erbjuder professionell och säker installation av braskaminer för att skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem. Våra erfarna tekniker säkerställer att installationen uppfyller alla säkerhetsnormer och att kaminen fungerar optimalt. Vi tar hand om allt från planering och montering till rökrör och ventilation. Lita på oss för att göra din braskamininstallation smidig och problemfri.

 • Installation av produkter i hemmet

  Installation av vitvaror, värmepumpar och hemelektronik i ditt hem. När du handlar hos oss kan du vara trygg med att vi inte bara erbjuder högkvalitativa produkter utan också en professionell installationsservice som gör det enklare än någonsin att få dina nya apparater och elektronik i drift.

  Vår kunniga och erfarna installationspersonal är här för att säkerställa att din nya utrustning installeras korrekt och effektivt. Oavsett om det handlar om att ansluta en ny tvättmaskin, installera en energieffektiv värmepump eller integrera den senaste hemelektroniken i ditt hem, är vi redo att ta hand om allt åt dig.

  Med vår installationservice kan du luta dig tillbaka, slappna av och njuta av dina nya bekvämligheter från första stund. Vi tar hand om allt, från att säkerställa korrekt inkoppling till att ge dig användarvänlig vägledning för dina nya enheter.