Q Heat Ecodan Värmepump luft/vatten

« Tillbaka

Värmepump Q Heat Ecodan är en perfekt lösning för dig med vattenburet värmesystem. Den smidiga inomhusdelen är inte mycket större än en vanlig varmvattenberedare och ersätter befintliga oljepannor och pannor som eldas med ved eller pellets. Du kan sänka dina energikostnader mellan 30-70 % och du påverkar miljön mindre då utsläppen sjunker , tack vare den höga verkningsgraden hos Ecodan. Även när du är bortrest spar du pengar med det smarta semesterprogrammet som finns hos Q Heat Ecodan.

Luftvärmepump Ecodan ger trygg och smart villavärme. I uteluften finns värme lagrad oavsett temperatur. Ecodan-systemets utomhusdel överför denna energi till inomhusdelen för vidare uppvärmning av vatten till radiatorer, golvvärme och varmvatten. Tekniken är utvecklad för att möta framtidens krav på värmeekonomi och innebär stora fördelar jämfört med traditionell uppvärmning. Flash-Injection-teknik garanterar en nominell värmekapacitet ner till -15°C och värmedrift ner till -25ºC.

Q Heat Ecodan lär sig ditt hus genom den trådlösa sensorn som du placerar ut i huset. Den lär sig hur just ditt hus reagerar på både yttre och inre faktorer som t.ex. skiftningar i yttertemperatur eller eldning i braskaminen. Styrprogrammet tar hänsyn till detta och håller din inomhustemperatur konstant.

Nu är det bevisat, Energimyndighetens test visar att Q Heat Ecodan är en av marknadens bästa luftvatten värmepumpar. Läs mer om testet på www.energimyndigheten.se